Gezinshuizen

In een gezinshuis heeft een kind een gewoon thuis.

Bij Coachia zijn twee gezinshuizen in de omgeving van Apeldoorn aangesloten. Dit zijn Gewoonhuis en Gezinshuis Ugchelen. Een gezinshuis is een vorm van jeugdzorg voor kinderen voor wie een langdurig verblijf buiten het gezin noodzakelijk is. In het gezinshuis krijgen zij een zo normaal mogelijke opvoeding, waar nodig met extra ondersteuning. Hieronder lees je meer over de twee gezinshuizen.Gewoonhuis

In een gewoon huis in een gewone wijk in Apeldoorn vangt dit gezinshuis kinderen van twee tot achttien op voor wie een langdurig verblijf buiten het gezin noodzakelijk is. In dit gezin groeien kinderen op die door gezinsproblemen en een verstoorde opvoedingsrelatie intensieve hulpverlening nodig hebben. In een stabiel gezin met ouderpaar Mark en Jolien Gorter wonen en leven zij met vier andere kinderen.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Gewoonhuis. Op dit moment is er geen plek beschikbaar in het Gewoonhuis.Gezinshuis Ugchelen

In een fijn wit huis in Ugchelen, vlakbij Apeldoorn, staat dit gezinshuis open voor kinderen wiens eigen huis geen thuis kan zijn. Kinderen tussen nul en drie├źntwintig kunnen hier een volwaardig lid zijn van het eigen gezin van ouderpaar Mark en Mascha de Vries. Hier krijgen kinderen een veilige en rustige opvoedingsomgeving waarin zij zich sociaal en emotioneel kunnen ontwikkelen.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van het Gezinshuis Ugchelen. Op dit moment is er geen plek beschikbaar in het Gezinshuis Ugchelen.