Diversiteit in Hulp is sinds 1 januari onderdeel van Coachia

Coachia & Team

Even voorstellen…

In 2014 is Coachia opgericht door Cynthia Siegers. In eerste instantie was zij de enige begeleider van Coachia. De missie van Coachia is het vinden van de juiste begeleider voor de hulpvraag van een cliënt. Daarom schakelde Cynthia al snel andere begeleiders in om via Coachia zorg te bieden.

Inmiddels bestaat Coachia uit een sterk team van professionele begeleiders. U wordt daardoor altijd ondersteund door een begeleider die bij u past. Begeleiders bij Coachia hebben relevante opleidings- en werkervaring en staan voor kwalitatieve zorg die u helpt.

We stellen alle begeleiders van Coachia graag aan u voor. Klik op “Lees meer” onderaan een afbeelding om meer over de begeleider te weten te komen.

.

Cynthia Siegers

Directeur

Lees meer…

.

Sanne Knopperts

Teamleider & Coördinerend Begeleider

Lees meer…

.

Tineke Gierveld

Teamleider & Coördinator

Lees meer…

.

Margreet Tromp

Coördinerend & Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Bart Bakker
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Patty Dalhuisen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Joel Djirlauw
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Gerard van Essen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Ashraf Hanouti

Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Niels van de Kamp
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Marcel van Kleij
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Malika Mahjoubi
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Sander Meijer
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Shikha van Ojen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Aleksandra Oledzka
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Anneloes van Pelt

Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Sima Rahimian
Specialistisch Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Dennis Reitsma
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Yolanda Roelofs
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Andrea Sanchez
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Susanne Scherpenzeel
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Pauline van Schoonhoven

Office Manager & Backoffice

Lees meer…

.

Melissa Slijkhuis

Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Marieke van Veldhuizen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Maarten Vermeulen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

Q

Cynthia Siegers

Cynthia heeft ruim twintig jaar ervaring in (jeugd)hulpverlening, onderwijs, en psychiatrie. Ze heeft een unieke kijk op mensen en begeleiding, waardoor zij van onschatbare waarde is voor de cliënten en begeleiders van Coachia.

Als directeur is Cynthia Siegers de eindverantwoordelijke voor de zorg. Haar unieke aanpak met aandacht voor eigen inzicht, zorg vanuit de eigen kracht, en autonomie in het leven van de cliënt geeft visie aan Coachia en de zorg die zij biedt.

 

Q

Sanne Knopperts

Sinds 2018 is Sanne als ambulant begeleider bij Coachia werkzaam. Daarvoor stond zij vijftien jaar voor de klas—zowel in het basis- als het voortgezet speciaal onderwijs.

Door haar werkervaring in het onderwijs, als ambulant begeleider en haar masteropleiding Special Educational Needs heeft Sanne ruime ervaring met verscheidene problematiek en specifieke hulpvragen. Hierdoor is haar professionele kijk op hulpverlening gevormd. Na enkele jaren als ambulant begeleider gewerkt te hebben is ze nu volledig teamleider & coördinerend biedt zij ondersteuning aan en team, zorgt zij voor een goede match tussen client en begeleider en houdt ze zich bezig met verschillende (beleidsmatige) processen binnen Coachia. Dit alles doet zij vol optimisme en gedrevenheid.

Q

Tineke Gierveld

Tineke is binnen Coachia coördinator voor Diversiteit in Hulp. Als teamleider is zij verantwoordelijk voor het interculturele team van begeleiders. Ze houdt hierbij ook voor de unieke cliënt en het opbouwen van diens eigen oplossend vermogen. Tineke draagt bij aan de kwaliteit van de begeleiding en vindt het belangrijk te zorgen voor een goede match tussen cliënt en begeleider.

Na haar studie gezondheidswetenschappen heeft Tineke eerst ervaring opgedaan met het ontwikkelen en uitvoeren van projecten in gezondheidspreventie. Haar hart begon sneller te kloppen voor mensen die moeite hebben volledig mee te doen in de samenleving toen Tineke leiding ging geven aan een Vrouwencentrum en aan teams die voor mensen met een andere culturele achtergrond werken. Iedere keer weer bewondert Tineke de veerkracht van mensen. Zij vindt vreugde wanneer mensen weer vertrouwen in hun leven en toekomst krijgen.

 

Q

Margreet Tromp

Margreet is al sinds 1997 werkzaam in de zorg. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, en verslavingszorg. Inmiddels benut ze deze ervaring en expertise al zes jaar met plezier ten volle bij Coachia.

Sinds twee jaar is Margreet tevens werkzaam als coördinerend begeleider bij Coachia. Vanuit deze rol maakt zij kennis met vele mooie, maar tegelijk ook vaak kwetsbare mensen. Daarbij geniet Margreet ervan om deze mensen blijdschap en hoop te bieden via de zorg van Coachia. Als coördinator mag Margreet dit herstelproces op afstand volgen. Zo ziet zij hoe cliënten met hun begeleider hard werken om doelen in hun leven te bereiken.

Q

Bart Bakker

Bart heeft een achtergrond bij defensie. In die periode heeft hij zich omgeschoold tot sociaal werker. Sinds 2019 is Bart werkzaam als ambulant begeleider bij Coachia.

Als begeleider is Bart iemand die graag actie neemt. Hij is een doener en een aanpakker. Zijn no-nonsense aanpak typeert de begeleiding die hij biedt. Bovendien is Bart een echte allrounder. Hij werkt graag met mensen van alle leeftijden en vindt het ondersteunen van alle soorten cliënten fijn.

 

Q

Nel Bekebrede

Nel werkt al een aantal jaren met haar kenmerkende optimisme en plezier als ambulant begeleider bij Coachia. Ze vindt het fijn om bij cliënten thuis te komen en op de bank tot een gesprek te komen. In deze contacten zijn gelijkwaardigheid en emotionele verbinding kernwaarden van de begeleiding die Nel biedt. Nel geniet ervan om een mooie relatie op te bouwen met de cliënt en van daaruit goed samen te werken.

De afgelopen jaren heeft Nel naast haar werkzaamheden voor Coachia ruime ervaring opgedaan in haar eigen inloophuis met dagbesteding. In het dagelijks leven geniet Nel van haar gezin en het oma zijn van twee mooie kleinkinderen. Haar levenservaring beschouwt zij dan ook als een toegevoegde waarde in de zorg. Nel leunt echter niet alleen op haar levenservaring, maar breidt haar expertise graag uit. Daarom heeft zij recent een opleiding tot social worker afgerond.

Q

Patty Dalhuisen

Patty’s passie ligt in het begeleiden van jongeren. Alleen maar rustig gaan zitten en praten is daarbij niets voor haar. Ze begeleidt jongeren vooral door lekker actief bezig te zijn. Overigens betekent dit niet dat Patty nooit in gesprek gaat. Ze is namelijk een geduldige, goede luisteraar die tussen de regels door hoort wat er gezegd wordt. Zonder oordeel gaat ze graag samen met de cliënt aan de slag.

Patty is een echter dierenliefhebber. Ze heeft haar droom waargemaakt door dieren in te zetten in de hulpverlening. Dit doet zij samen met haar honden en paard.

Q

Joel Djirlauw

Sinds hij is afgestudeerd als social worker werkt Joël nu ruim zes jaar in de hulpverlening. Daarbij ligt zijn expertise voornamelijk op het gebied van GGZ. Deze ervaring zet Joël in als part time ambulant begeleider bij Coachia. Naast zijn werkzaamheden volgt hij bovendien een verpleegkundige opleiding.

Vertrouwen, aandacht, en humor zijn de drie belangrijkste kenmerken van de begeleiding die Joël biedt. Daarbij beschouwt hij de cliënt als gelijke. Zo kunnen de doelen van de cliënt door samenwerking worden verwezenlijkt.

 

Q

Gerard van Essen

Gerard is een deskundige en ervaren ambulant begeleider. Inmiddels heeft hij al meer dan dertig jaar zorgervaring. In die jaren heeft hij in verschillende situaties begeleiding geboden. In elk daarvan heeft hij geleerd en zich zo ontwikkeld tot een stressbestendige begeleider die complexe problematiek niet uit de weg gaat.

Om goed na te kunnen denken of te ontspannen wandelt Gerard graag met zijn hond. Daarnaast geniet hij van volleybal in teamverband, waarbij winnen en gezelligheid beiden belangrijk voor hem zijn. Die twee aspecten typeren ook Gerards begeleidingsstijl. Aan de ene kant gaat hij voor winst, door zich te richten op het zo hoog mogelijk laten zijn van de kwaliteit van het leven van de cliënt. Daarbij staan aan de andere kant regie en samenwerking vanuit de onderlinge relatie hoog in Gerards vaandel.

 

Q

Ashraf Hanouti

Als ex-vluchteling weet Ashraf als geen ander wat nieuwkomers in Nederland meemaken en welke begeleiding zij daarbij nodig hebben. Deze kennis motiveerde hem om een sociale opleiding te volgen. Sinds begin 2020 begeleidt Ashraf vanuit Diversiteit in Hulp mensen door de situatie waar hij zelf uitkomt. Hij helpt mensen graag in hun eigen taal tot zelfredzaamheid in de Nederlandstalige samenleving.

Tijdens zijn studie en werk was Ashraf kritisch op wet- en regelgeving in het sociale domein. Zo raakte hij geïnteresseerd in beleidsvraagstukken, waardoor hij Bestuurskunde is gaan studeren. Nu verlangt Ashraf naar het combineren van zijn praktijkervaring in sociaal werk en kennis op beleidsniveau.

Q

Niels van de Kamp

Niels gelooft in een onvoorwaardelijke benadering voor iedereen. Hierdoor ziet hij elke dag weer nieuwe kansen. Hij ziet vooral ook steeds weer een nieuwe kans voor de persoon waarmee hij samenwerkt. Niels is enthousiast, gedreven door sport, en onvermoeibaar. Hij vindt het belangrijk om goed voor zichzelf én anderen te zorgen.

Zijn enthousiasme en optimisme neemt Niels mee in zijn vak. Als ambulant begeleider streeft hij ernaar om elke dag een samenwerking met de ander te vinden waardoor zowel Niels als de cliënt kunnen zeggen: “Het is een goede dag!”

Q

Marcel van Kleij

Binnenkort lees je hier meer over Marcel!

Q

Malika Mahjoubi

Hier komt Malika's profiel.

 

Q

Sander Meijer

Voor Sander draait zorg om kwaliteit van het leven. Samen met de cliënt hoopt hij ervoor te zorgen dat deze zich weer gelukkig, gerespecteerd, nuttig, en gehoord voelt. Het uitgangspunt daarbij is leren terug te komen in de eigen kracht en zelf het initiatief en de regie in het leven kunnen terugnemen. Voor Sander is een gelijkwaardige, respectvolle benadering dé manier om samen het beste in elkaar naar boven te halen.

Als bevlogen hulpverlener werkt Sander al sinds hij twintig was met een grote diversiteit aan mensen met een breed spectrum aan complexe hulpvragen. Van kinderen tot ouderen. In de gehandicaptenzorg, met autisme, of met ernstige gedragsproblematiek. Juist die verscheidenheid maakt zijn werk mooi. Sander verveelt zich dan ook nooit.

Q

Shikha van Ojen

Als ambulant begeleider bij Diversiteit in Hulp is Shikha sinds 1 januari 2023 onderdeel van Coachia. Op jonge leeftijd is zij naar Nederland gekomen vanuit haar geboorteland India. Als specialistisch begeleider in de geestelijke gezondheidszorg combineert Shikha haar culturele achtergrond met haar kennis en expertise op het gebied van psychiatrie.

Shikha gelooft sterk in het waardevolle potentieel van de menselijke psyche. De complexiteit hiervan fascineert haar. Haar hart ligt dan ook in het empoweren van mensen. Vol toewijding zet Shikha zich in om mensen—individueel en in groepen—te begeleiden. Haar missie is het bieden van een zo prettig mogelijk leven, waarbij het welzijn van de cliënt centraal staat.

 

Q

Aleksandra Oledzka

Hier komt binnenkort Aleksandra's profiel.

 

Q

Anneloes van Pelt

Respect, mildheid, en vertrouwen—dit zijn woorden die passen bij de begeleiding die Anneloes biedt. Zij loopt graag een eindje mee in iemands leven. Haar expertises liggen op het gebied van emotieregulerende gesprekken, inzicht in en doorbreken van patronen, en de verbinding tussen lichaam en geest.

Zelf heeft Anneloes in een moeilijke periode in haar leven belangrijke steun mogen ontvangen van begeleiders. Sinds 2017 werkt ze met veel plezier voor Coachia. In dit werk nu iets kunnen betekenen voor anderen maakt haar dankbaar.

 

Q

Sima Rahimian

Sinds 2012 werkt Sima als begeleider, ondanks haar creatieve achtergrond in de grafische vormgeving. In plaats van met deadlines wilde ze graag met mensen werken. Dat is logisch, want Sima is een hartelijke, sociale vrouw die graag luistert naar het verhaal van de mensen om haar heen. Inmiddels heeft ze ruime werkervaring opgedaan bij diverse organisaties, zowel in individuele begeleiding als met groepen.

Sima werkt als specialistisch ambulant begeleider bij Diversiteit in Hulp en is daarom sinds 2023 onderdeel van Coachia. Ze spreekt Farsi/Dari, Nederlands, en zo nodig ook Engels. Dankzij haar achtergrond kan Sima diversiteit herkennen en begrijpen, maar ook overeenkomsten vinden tussen verschillende culturen. Niettemin gelooft Sima dat communicatie niet alleen via taal verloopt, maar ook door open te staan voor anderen, naar hun perspectieven te luisteren, en elkaar te respecteren. Met deze kerninstelling en haar open, creatieve persoonlijkheid brengt Sima een uniek perspectief in de levens van haar cliënten.

 

Q

Dennis Reitsma

Dennis ziet graag de zonnige kant van het leven. Hij is een energiek en sportief persoon. Die energie zet Dennis graag in om mensen met een hulpvraag bij te staan in het vinden van oplossingen. Hij vindt het daarbij belangrijk om vooral de cliënt in zijn of haar kracht te zetten en hierbij te ondersteunen.

Q

Yolanda Roelofs

Yolanda werkt als ambulant begeleider voor Coachia. Daarbij onderscheidt zij zich door de ruimte te nemen om te focussen op de mens die zich achter de zorgvraag verschuilt. Samen met de cliënt onderzoekt ze dit. Daarbij worden kansen en mogelijkheden gevonden. Yolanda prikkelt graag de creativiteit. Door uiteenlopende methoden en oefeningen maakt zij samen met de cliënt ruimte voor persoonlijke groei.

Q

Andrea Sanchez

Andrea werkt als specialistisch ambulant begeleider bij Coachia. Vanuit Diversiteit in Hulp begeleidt zij voornamelijk mensen met een Spaanstalige achtergrond. Andrea is geboren op het prachtige eiland Bonaire. In 2015 kwam zij naar Nederland, waar zij sociaal werk studeerde.

Als begeleider heeft Andrea inmiddels ruime ervaring, vooral binnen de gehandicaptenzorg. Ze werkt oplossingsgericht en helpt de cliënt de zelfregie te versterken. Andrea is leergierig. Naast haar werk als begeleider is zij daarom masterstudent Orthopedagogiek. Ze is bovendien optimistisch, behulpzaam, en gedreven.

 

Q

Susanne Scherpenzeel

Susanne is een bevlogen sociotherapeut en ambulant begeleider met onvoorwaardelijk vertrouwen in degenen die zij begeleidt. Susanne biedt inzicht in gedrag en situaties en verheldert moeilijke zaken vanuit een verfrissend perspectief. Cliënten van Susanne hebben na een begeleidingstraject meer inzicht in hun situatie en weten welke stappen ze verder kunnen zetten.

Sinds 2019 is Susanne werkzaam bij Coachia. Daarvoor was ze jarenlang werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ze groepsgericht met kinderen werkte en daarnaast ook thuis en op school. Ze heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan rondom creatieve en cognitieve begaafdheid alsmede hooggevoeligheid. Susanne is gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren, en volwassenen bij wie de ontwikkeling niet soepel verloopt of volledig vastloopt. Samen met hen gaat zij graag op zoektocht naar manieren om verder in beweging te komen, het zelfvertrouwen op te bouwen, en met frisse inzichten een pad naar de toekomst te banen.

Q

Pauline van Schoonhoven

Pauline is geen begeleider van Coachia. Toch is haar organisatorische bijdrage al sinds het prille begin van Coachia onmisbaar voor de kwaliteit van de zorg. Vanuit haar bedrijf, Pauline Office Support, ondersteunt Pauline bij alle administratieve en backoffice taken—van boekhouding tot contacten met gemeenten.

Pauline is een superheld met computers en administratieve zaken. Waar de gemiddelde mens met de handen in het haar zit, lost zij het probleem zo even op. Een ingewikkeld gemeenteformulier van veertig pagina’s? Appeltje-eitje! Pauline is intelligent, snel, en scherp. Wat haar boven alles typeert is haar invoelende en empathische vermogen. Juist vanuit die kracht heeft ze zich gespecialiseerd in de zorgbranche.

Q

Melissa Slijkhuis

In 2019 ging Melissa als begeleider aan het werk voor Coachia. Daarvoor werkte zij al dertien jaar als specialistisch ondersteuner bij een organisatie voor moeilijk verstaanbaar gedrag en autisme. Door de jaren heen heeft zij zich verder verdiept en gespecialiseerd in autisme.

Melissa vindt het belangrijk om cliënten te laten zien dat een diagnose of beperking geen belemmering hoeft te zijn. Vol passie helpt ze de cliënt om juist de kracht hierin te ontdekken.

 

Q

Marieke van Veldhuizen

Marieke is een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Zij zet zich in om cliënten te ondersteunen die vastlopen of letterlijk een puinhoop in hun leven ervaren. Marieke ontdekt samen met de cliënt wat nodig is en hoe de eigen kracht van de cliënt daarbij aansluit. Ze brengt overzicht en structuur in het leven. Soms zelfs letterlijk door praktisch te begeleiden bij het opruimen, maar ook door het leren van vaardigheden om problemen in de toekomst te voorkomen.

Als ervaringsgerichte en creatieve hulpverlener helpt Marieke de cliënt om meer inzicht in zichzelf te krijgen en praktische veranderingen toe te passen. Als begeleider houdt zij van contacten van mens tot mens, vanuit gelijkwaardigheid. Daarbij typeren geduld, humor, respect, en professie haar karakter. Marieke ziet mensen graag de ruimte ontdekken om zichzelf te zijn en constructief verder te kunnen met hun leven.

Q

Maarten Vermeulen

Vol passie en met een stralende lach werkt Maarten als ambulant begeleider bij Coachia. Daarbij neemt hij zo’n twintig jaar ervaring als teamcoördinator in de zorg mee. Maarten heeft dan ook veel kennis op het gebied van samenwerken en coaching van teams, totale communicatie, autisme, depressie, en burn-out.

Zodra je Maarten ontmoet zul je kennis maken met zijn stralende lach. Echter is hij ook iemand die rust uitstraalt. Mensen voelen zich bij hem vaak snel vertrouwd.