Diversiteit in Hulp is sinds 1 januari onderdeel van Coachia

Coachia & Team

Even voorstellen…

In 2014 is Coachia opgericht door Cynthia Siegers. In eerste instantie was zij de enige begeleider van Coachia. De missie van Coachia is het vinden van de juiste begeleider voor de hulpvraag van een cliënt. Daarom schakelde Cynthia al snel andere begeleiders in om via Coachia zorg te bieden.

Inmiddels bestaat Coachia uit een sterk team van professionele begeleiders. U wordt daardoor altijd ondersteund door een begeleider die bij u past. Begeleiders bij Coachia hebben relevante opleidings- en werkervaring en staan voor kwalitatieve zorg die u helpt.

We stellen alle begeleiders van Coachia graag aan u voor. Klik op “Lees meer” onderaan een afbeelding om meer over de begeleider te weten te komen.

.

Cynthia Siegers

Directeur

Lees meer…

.

Tineke Gierveld

Teamleider

Lees meer…

.

Margreet Tromp

Teamleider & Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Melissa Slijkhuis

Teamleider & Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Pauline van Schoonhoven

Office Manager & Backoffice

Lees meer…

.

Marijke Teunissen

Medewerker P&O en Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Rania Abuhalaweh
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Bart Bakker
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Patty Dalhuisen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Gerard van Essen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Ashraf Hanouti

Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Tetyana Horbanevych
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Steveline Imminkhuizen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Nienke Kamer
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Niels van de Kamp
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Marcel van Kleij

Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Malika Mahjoubi
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

David Meijer
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Aleksandra Oledzka
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Anneloes van Pelt

Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Sima Rahimian
Specialistisch Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Dennis Reitsma
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Yolanda Roelofs
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Andrea Sanchez
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Susanne Scherpenzeel
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Thomas Slats
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Karlijn Snoek
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Marieke van Veldhuizen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Maarten Vermeulen
Ambulant Begeleider

Lees meer…

.

Sheila Vos
Ambulant Begeleider

Lees meer…

Cynthia Siegers

Cynthia heeft ruim twintig jaar ervaring in (jeugd)hulpverlening, onderwijs, en psychiatrie. Ze heeft een unieke kijk op mensen en begeleiding, waardoor zij van onschatbare waarde is voor de cliënten en begeleiders van Coachia.

Als directeur is Cynthia Siegers de eindverantwoordelijke voor de zorg. Haar unieke aanpak met aandacht voor eigen inzicht, zorg vanuit de eigen kracht, en autonomie in het leven van de cliënt geeft visie aan Coachia en de zorg die zij biedt.

 

Q

Sanne Knopperts

Sinds 2018 is Sanne als ambulant begeleider bij Coachia werkzaam. Daarvoor stond zij vijftien jaar voor de klas—zowel in het basis- als het voortgezet speciaal onderwijs.

Door haar werkervaring in het onderwijs, als ambulant begeleider en haar masteropleiding Special Educational Needs heeft Sanne ruime ervaring met verscheidene problematiek en specifieke hulpvragen. Hierdoor is haar professionele kijk op hulpverlening gevormd. Na enkele jaren als ambulant begeleider gewerkt te hebben is ze nu volledig teamleider & coördinerend biedt zij ondersteuning aan en team, zorgt zij voor een goede match tussen client en begeleider en houdt ze zich bezig met verschillende (beleidsmatige) processen binnen Coachia. Dit alles doet zij vol optimisme en gedrevenheid.

Q

Tineke Gierveld

Tineke is binnen Coachia coördinator voor Diversiteit in Hulp. Als teamleider is zij verantwoordelijk voor het interculturele team van begeleiders. Ze houdt hierbij ook voor de unieke cliënt en het opbouwen van diens eigen oplossend vermogen. Tineke draagt bij aan de kwaliteit van de begeleiding en vindt het belangrijk te zorgen voor een goede match tussen cliënt en begeleider.

Na haar studie gezondheidswetenschappen heeft Tineke eerst ervaring opgedaan met het ontwikkelen en uitvoeren van projecten in gezondheidspreventie. Haar hart begon sneller te kloppen voor mensen die moeite hebben volledig mee te doen in de samenleving toen Tineke leiding ging geven aan een Vrouwencentrum en aan teams die voor mensen met een andere culturele achtergrond werken. Iedere keer weer bewondert Tineke de veerkracht van mensen. Zij vindt vreugde wanneer mensen weer vertrouwen in hun leven en toekomst krijgen.

 

Q

Margreet Tromp

Margreet is al sinds 1997 werkzaam in de zorg. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, en verslavingszorg. Inmiddels benut ze deze ervaring en expertise al zes jaar met plezier ten volle bij Coachia.

Sinds twee jaar is Margreet tevens werkzaam als coördinerend begeleider bij Coachia. Vanuit deze rol maakt zij kennis met vele mooie, maar tegelijk ook vaak kwetsbare mensen. Daarbij geniet Margreet ervan om deze mensen blijdschap en hoop te bieden via de zorg van Coachia. Als coördinator mag Margreet dit herstelproces op afstand volgen. Zo ziet zij hoe cliënten met hun begeleider hard werken om doelen in hun leven te bereiken.

Q

Bart Bakker

Bart heeft een achtergrond bij defensie. In die periode heeft hij zich omgeschoold tot sociaal werker. Sinds 2019 is Bart werkzaam als ambulant begeleider bij Coachia.

Als begeleider is Bart iemand die graag actie neemt. Hij is een doener en een aanpakker. Zijn no-nonsense aanpak typeert de begeleiding die hij biedt. Bovendien is Bart een echte allrounder. Hij werkt graag met mensen van alle leeftijden en vindt het ondersteunen van alle soorten cliënten fijn.

 

Q

Nel Bekebrede

Nel werkt al een aantal jaren met haar kenmerkende optimisme en plezier als ambulant begeleider bij Coachia. Ze vindt het fijn om bij cliënten thuis te komen en op de bank tot een gesprek te komen. In deze contacten zijn gelijkwaardigheid en emotionele verbinding kernwaarden van de begeleiding die Nel biedt. Nel geniet ervan om een mooie relatie op te bouwen met de cliënt en van daaruit goed samen te werken.

De afgelopen jaren heeft Nel naast haar werkzaamheden voor Coachia ruime ervaring opgedaan in haar eigen inloophuis met dagbesteding. In het dagelijks leven geniet Nel van haar gezin en het oma zijn van twee mooie kleinkinderen. Haar levenservaring beschouwt zij dan ook als een toegevoegde waarde in de zorg. Nel leunt echter niet alleen op haar levenservaring, maar breidt haar expertise graag uit. Daarom heeft zij recent een opleiding tot social worker afgerond.

Q

Patty Dalhuisen

Patty’s passie ligt in het begeleiden van jongeren. Alleen maar rustig gaan zitten en praten is daarbij niets voor haar. Ze begeleidt jongeren vooral door lekker actief bezig te zijn. Overigens betekent dit niet dat Patty nooit in gesprek gaat. Ze is namelijk een geduldige, goede luisteraar die tussen de regels door hoort wat er gezegd wordt. Zonder oordeel gaat ze graag samen met de cliënt aan de slag.

Patty is een echter dierenliefhebber. Ze heeft haar droom waargemaakt door dieren in te zetten in de hulpverlening. Dit doet zij samen met haar honden en paard.

Q

Joel Djirlauw

Sinds hij is afgestudeerd als social worker werkt Joël nu ruim zes jaar in de hulpverlening. Daarbij ligt zijn expertise voornamelijk op het gebied van GGZ. Deze ervaring zet Joël in als part time ambulant begeleider bij Coachia. Naast zijn werkzaamheden volgt hij bovendien een verpleegkundige opleiding.

Vertrouwen, aandacht, en humor zijn de drie belangrijkste kenmerken van de begeleiding die Joël biedt. Daarbij beschouwt hij de cliënt als gelijke. Zo kunnen de doelen van de cliënt door samenwerking worden verwezenlijkt.

 

Q

Gerard van Essen

Gerard is een deskundige en ervaren ambulant begeleider. Inmiddels heeft hij al meer dan dertig jaar zorgervaring. In die jaren heeft hij in verschillende situaties begeleiding geboden. In elk daarvan heeft hij geleerd en zich zo ontwikkeld tot een stressbestendige begeleider die complexe problematiek niet uit de weg gaat.

Om goed na te kunnen denken of te ontspannen wandelt Gerard graag met zijn hond. Daarnaast geniet hij van volleybal in teamverband, waarbij winnen en gezelligheid beiden belangrijk voor hem zijn. Die twee aspecten typeren ook Gerards begeleidingsstijl. Aan de ene kant gaat hij voor winst, door zich te richten op het zo hoog mogelijk laten zijn van de kwaliteit van het leven van de cliënt. Daarbij staan aan de andere kant regie en samenwerking vanuit de onderlinge relatie hoog in Gerards vaandel.

 

Q

Ashraf Hanouti

Als ex-vluchteling weet Ashraf als geen ander wat nieuwkomers in Nederland meemaken en welke begeleiding zij daarbij nodig hebben. Deze kennis motiveerde hem om een sociale opleiding te volgen. Sinds begin 2020 begeleidt Ashraf vanuit Diversiteit in Hulp mensen door de situatie waar hij zelf uitkomt. Hij helpt mensen graag in hun eigen taal tot zelfredzaamheid in de Nederlandstalige samenleving.

Tijdens zijn studie en werk was Ashraf kritisch op wet- en regelgeving in het sociale domein. Zo raakte hij geïnteresseerd in beleidsvraagstukken, waardoor hij Bestuurskunde is gaan studeren. Nu verlangt Ashraf naar het combineren van zijn praktijkervaring in sociaal werk en kennis op beleidsniveau.

Q

Niels van de Kamp

Niels gelooft in een onvoorwaardelijke benadering voor iedereen. Hierdoor ziet hij elke dag weer nieuwe kansen. Hij ziet vooral ook steeds weer een nieuwe kans voor de persoon waarmee hij samenwerkt. Niels is enthousiast, gedreven door sport, en onvermoeibaar. Hij vindt het belangrijk om goed voor zichzelf én anderen te zorgen.

Zijn enthousiasme en optimisme neemt Niels mee in zijn vak. Als ambulant begeleider streeft hij ernaar om elke dag een samenwerking met de ander te vinden waardoor zowel Niels als de cliënt kunnen zeggen: “Het is een goede dag!”

Q

Marcel van Kleij

Als herstelcoach helpt Marcel cliënten om zich bewust te worden van hun onderliggende problematiek. Door zelfreflectie kunnen cliënten tot inzichten komen. Daarbij is Marcel van mening dat in veel gevallen—van verslaving tot persoonlijkheidsstoornissen—een gebrek aan eigenwaarde en zelfliefde tot onbalans leidt. De aanpak van Marcel richt zich op het accepteren van de dingen die onveranderbaar zijn, het veranderen van dingen die veranderd kunnen worden, en het herkennen van het verschil hiertussen. Pas daarna zijn volgens Marcel constructieve herstelprocessen mogelijk.

Via verschillende omwegen is Marcel een studie SPH gaan volgen en gaan werken als ambulant begeleider. Daarbij heeft hij zich gespecialiseerd in herstelcoaching en psychiatrie. Zelf heeft hij diverse herstelprocessen doorgemaakt—op gebieden als verslaving, arbeidsongeschiktheid, en schuldproblemen. Door zijn eigen imperfecties en kwetsbaarheden te omarmen heeft Marcel de onbalans in zijn eigen leven kunnen herstellen. Door zijn ervaringskennis is Marcel in staat om met een oordeelloze houding en op deskundige en directe manier anderen te ondersteunen in dit proces.

Q

Malika Mahjoubi

Als ambulant begeleider bij Diversiteit in Hulp begeleidt Malika voornamelijk Arabisch sprekende cliënten. Ze vindt het belangrijk om hierbij rekening te houden met de culturele achtergrond, normen, waarden, en tradities van zowel individuen als hun gemeenschap.

Het respecteren van de ander empathisch aanpassen aan diens situatie en achtergrond kenmerken de manier waarop Malika cliënten ondersteunt. Zij legt de nadruk op het bieden van begeleiding die nauw aansluit bij de hulpvraag en behoeften van de cliënt. Malika vindt het belangrijk om actief te luisteren en open te staan voor de persoonlijke verhalen en ervaringen van haar cliënten. Ze streeft ernaar een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin vrijheid ontstaat voor het delen van gedachten, emoties, en uitdagingen.

Q

Sander Meijer

Voor Sander draait zorg om kwaliteit van het leven. Samen met de cliënt hoopt hij ervoor te zorgen dat deze zich weer gelukkig, gerespecteerd, nuttig, en gehoord voelt. Het uitgangspunt daarbij is leren terug te komen in de eigen kracht en zelf het initiatief en de regie in het leven kunnen terugnemen. Voor Sander is een gelijkwaardige, respectvolle benadering dé manier om samen het beste in elkaar naar boven te halen.

Als bevlogen hulpverlener werkt Sander al sinds hij twintig was met een grote diversiteit aan mensen met een breed spectrum aan complexe hulpvragen. Van kinderen tot ouderen. In de gehandicaptenzorg, met autisme, of met ernstige gedragsproblematiek. Juist die verscheidenheid maakt zijn werk mooi. Sander verveelt zich dan ook nooit.

Q

Shikha van Ojen

Als ambulant begeleider bij Diversiteit in Hulp is Shikha sinds 1 januari 2023 onderdeel van Coachia. Op jonge leeftijd is zij naar Nederland gekomen vanuit haar geboorteland India. Als specialistisch begeleider in de geestelijke gezondheidszorg combineert Shikha haar culturele achtergrond met haar kennis en expertise op het gebied van psychiatrie.

Shikha gelooft sterk in het waardevolle potentieel van de menselijke psyche. De complexiteit hiervan fascineert haar. Haar hart ligt dan ook in het empoweren van mensen. Vol toewijding zet Shikha zich in om mensen—individueel en in groepen—te begeleiden. Haar missie is het bieden van een zo prettig mogelijk leven, waarbij het welzijn van de cliënt centraal staat.

 

Q

Aleksandra Oledzka

Aleksandra woont al 22 jaar in Nederland. In die tijd heeft ze veel ervaring opgedaan in de samenwerking tussen de Poolse en Nederlandse cultuur. Na deze ervaring eerst in de commerciële sector in te zetten, doet Aleksandra dit nu als begeleider in de zorg. Daarbij werkt ze graag met kinderen en jeugd. De positieve invloed die ze hier op mensenlevens heeft brengt haar de meeste voldoening.

Inspiratie vindt Aleksandra in het ondersteunen van cliënten, zodat zij hun eigen kracht vinden. Vaak werkt ze met ouders die door cultuurverschillen in sociale isolatie raken. Vooral bij deze doelgroep ziet Aleksandra het positieve, helende gevolg van het samen zoeken naar die eigen kracht.

Q

Anneloes van Pelt

Respect, mildheid, en vertrouwen—dit zijn woorden die passen bij de begeleiding die Anneloes biedt. Zij loopt graag een eindje mee in iemands leven. Haar expertises liggen op het gebied van emotieregulerende gesprekken, inzicht in en doorbreken van patronen, en de verbinding tussen lichaam en geest.

Zelf heeft Anneloes in een moeilijke periode in haar leven belangrijke steun mogen ontvangen van begeleiders. Sinds 2017 werkt ze met veel plezier voor Coachia. In dit werk nu iets kunnen betekenen voor anderen maakt haar dankbaar.

 

Q

Sima Rahimian

Sinds 2012 werkt Sima als begeleider, ondanks haar creatieve achtergrond in de grafische vormgeving. In plaats van met deadlines wilde ze graag met mensen werken. Dat is logisch, want Sima is een hartelijke, sociale vrouw die graag luistert naar het verhaal van de mensen om haar heen. Inmiddels heeft ze ruime werkervaring opgedaan bij diverse organisaties, zowel in individuele begeleiding als met groepen.

Sima werkt als specialistisch ambulant begeleider bij Diversiteit in Hulp en is daarom sinds 2023 onderdeel van Coachia. Ze spreekt Farsi/Dari, Nederlands, en zo nodig ook Engels. Dankzij haar achtergrond kan Sima diversiteit herkennen en begrijpen, maar ook overeenkomsten vinden tussen verschillende culturen. Niettemin gelooft Sima dat communicatie niet alleen via taal verloopt, maar ook door open te staan voor anderen, naar hun perspectieven te luisteren, en elkaar te respecteren. Met deze kerninstelling en haar open, creatieve persoonlijkheid brengt Sima een uniek perspectief in de levens van haar cliënten.

 

Q

Dennis Reitsma

Dennis ziet graag de zonnige kant van het leven. Hij is een energiek en sportief persoon. Die energie zet Dennis graag in om mensen met een hulpvraag bij te staan in het vinden van oplossingen. Hij vindt het daarbij belangrijk om vooral de cliënt in zijn of haar kracht te zetten en hierbij te ondersteunen.

Q

Yolanda Roelofs

Yolanda werkt als ambulant begeleider voor Coachia. Daarbij onderscheidt zij zich door de ruimte te nemen om te focussen op de mens die zich achter de zorgvraag verschuilt. Samen met de cliënt onderzoekt ze dit. Daarbij worden kansen en mogelijkheden gevonden. Yolanda prikkelt graag de creativiteit. Door uiteenlopende methoden en oefeningen maakt zij samen met de cliënt ruimte voor persoonlijke groei.

Q

Andrea Sanchez

Andrea werkt als specialistisch ambulant begeleider bij Coachia. Vanuit Diversiteit in Hulp begeleidt zij voornamelijk mensen met een Spaanstalige achtergrond. Andrea is geboren op het prachtige eiland Bonaire. In 2015 kwam zij naar Nederland, waar zij sociaal werk studeerde.

Als begeleider heeft Andrea inmiddels ruime ervaring, vooral binnen de gehandicaptenzorg. Ze werkt oplossingsgericht en helpt de cliënt de zelfregie te versterken. Andrea is leergierig. Naast haar werk als begeleider is zij daarom masterstudent Orthopedagogiek. Ze is bovendien optimistisch, behulpzaam, en gedreven.

 

Q

Sheila Vos

Sheila heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van mensen met verscheidene GGZ-problematiek—zowel ambulant als in een beschermde wooninstelling. Deze ervaring zet ze nu in als ambulant begeleider bij Coachia.

De begeleiding die Sheila biedt typeert zich door haar creativiteit en organisatorische talent. Wanneer een cliënt de grip op het leven verliest, is Sheila in staat orde te scheppen en uitzicht te bieden. Daarbij zet ze haar creatieve talenten volop in om de uitdagingen van de cliënt overbrugbaar te maken. Als begeleider is zij bovendien open en toegankelijk. Ze werkt samen met de cliënt en kan als geen ander hoop laten schijnen in een situatie die uitzichtloos leek.

Q

Tetyana Horbanevych

Tetyana heeft een achtergrond in het onderwijs. Daar heeft zij geleerd dat volwassen mensen net zoveel structuur nodig hebben als kinderen. Als ambulant begeleider bij Diversiteit in Hulp past zij dit toe in haar werk met cliënten uit Oekraïne. Tetyana begeleid haar cliënten bij het leren leven in de Nederlandse maatschappij.

De begeleiding van Tetyana typeert zich vooral door hoop, geloof, en liefde. Met haar hele hart zet zij zich in voor de begeleiding van haar cliënten. Daarbij ondersteunt zij door eerst goed te luisteren naar de hulpvraag van de cliënt. Tetyana gelooft dat het leven bestaat uit vallen en opstaan en loopt graag naast mensen in dit proces.

Q

Steveline Imminkhuizen

Contact van mens tot mens vindt Steveline het belangrijkst in de begeleiding. Samen met een cliënt kijkt zij naar mogelijke stappen. Daarbij kunnen zelfs kleine stapjes een groot verschil maken. Gelijkwaardigheid, openheid, authenticiteit, en empathia zijn hierbij sleutelbegrippen.

Steveline is social worker en GGZ-agoog. Sinds december 2023 mag zij zich ook zorgprofessional met ervaringsdeskundigheid noemen. Steveline wil cliënten empoweren via herstelondersteunende zorg. Daarbij deelt ze de kracht die zij zelf ondervond na ontwrichtende gebeurtenissen in haar leven. Naast haar werk als persoonlijk begeleider werkt Steveline ook als budgetcoach. De kennis die zij daarbij inzet blijkt regelmatig bruikbaar bij haar begeleidingstaken.

 

Q

Rania Abuhaleweh

Rania is sinds april 2023 ambulant begeleider bij Coachia. Zij ondersteunt en adviseert cliënten met verschillende migratieachtergronden. Daarbij put ze niet alleen uit haar opleiding in maatschappelijke dienstverlening en jarenlange ervaring met het geven van trainingen rond participatie en integratie, maar vooral ook uit haar eigen persoonlijke ervaring. Daardoor heeft Rania een diepgaand begrip van de kansen en uitdagingen in de levens van haar cliënten.

Rania spreekt vloeiend Arabisch, Nederlands, en Engels. Zo is ze in staat effectief te communiceren en een divers scala van cliënten te begeleiden. Rania zet haar kennis, ervaring, en expertise graag in om haar cliënten te ondersteunen op hun reis naar een betere toekomst.

Q

Marijke Teunissen

Marijke heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van diverse doelgroepen. Ze heeft cliënten ondersteund in woongroepen en op dagbestedingsprojecten, maar heeft haar creativiteit ook ingezet door muzikale begeleiding aan cliënten te bieden. Al deze ervaring neemt Marijke mee in haar werk als ambulant begeleider bij Coachia. Daarbij specialiseert zij zich in het begeleiding van cliënten met autisme.

Zowel in het dagelijks leven als de begeleiding die ze biedt is Marijke te herkennen aan haar optimisme. Ze biedt begeleiding, psycho-educatie, en emotieregulering die zich kenmerkt door humor en optimisme. Daarbij staat Marijke naast de cliënt en ondersteunt bij het aanbrengen van ritme en richting in een vastgelopen situatie. Het liefst zet ze mensen in hun kracht, zodat zij kunnen groeien en ontwikkelen.

Q

Karlijn Snoek

Nadat Karlijn is afgestudeerd als social worker met uitstroomprofiel jeugdzorg heeft zij enkele jaren in de jeugdzorg gewerkt. In 2022 besloot ze de overstap te maken naar de GGZ. Ze is werkzaam als persoonlijk begeleider bij een beschermde woonvorm voor jongeren. Daarnaast is ze enkele uren per week werkzaam als begeleider bij Coachia. Hier geniet ze van. Juist het aansluiten bij heel verschillende mensen in verschillende levensfases geeft Karlijn energie.

Als ambulant begeleider staat Karlijn graag naast cliënten. Ze vindt het belangrijk te weten wat in de cliënt leeft en zoekt graag samen naar inzicht, motivatie, en de juiste hulpbronnen. Karlijn is er voor haar cliënten bij de stappen die zij vooruit zetten, maar juist ook bij de stappen achteruit ondersteunt zij hen graag.

Q

Thomas Slats

Al op achttienjarige leeftijd begon Thomas zijn werk als hulpverlener in de jeugdzorg. Inmiddels heeft hij ruime ervaring in het begeleiden van jongeren en ouders op hun weg naar verandering. Thomas volgde een tweejarige opleiding tot systeemtherapeut en werkt nu—naast zijn werkzaamheden als ambulant begeleider bij Coachia—in de jeugdzorg als specialistisch gezinsbehandelaar en als jeugdhulpwerker in het voortgezet (speciaal) onderwijs.

In zijn begeleiding probeert Thomas zicht te krijgen op alle factoren die van invloed zijn en deze in beweging te krijgen. Hij is nieuwsgierig en heeft het vermogen om zonder oordeel naar de wereld en mensen om hem heen te kijken. Een goede werkrelatie en een onderlinge vertrouwensband zijn voor hem essentieel voor het slagen van het begeleidingstraject.

Q

David Meijer

David begeleidt sinds 2005 kinderen en jongeren met autisme of ADHD. Bovendien ondersteunt hij ouders met vragen over opvoeden. Zijn lange werkervaring maakt dat hij vaak de juiste aansluiting bij de ander weet te vinden. Dit doet David door vooral te luisteren en mee te denken in wat er nodig is om doelen te bereiken.

Als begeleider is David altijd op zoek naar nieuwe kennis via studie of het bijwonen van trainingen. Hij maakt volop gebruik van coach-materialen zoals spelkaarten, werkboekjes, of speelgoed bij jongere kinderen. Mensen die David goed kennen noemen hem rustig, gedreven, en serieus mét de nodige humor.

 

Q

Nienke Kamer

Sinds 2022 is Nienke ambulant begeleider bij Coachia. Daarvoor had ze al ruime ervaring in de zorg, vooral als verpleegkundige, waarbij ze naast het verplegen van kinderen ook psychosociale begeleiding aan hen en hun ouders bood. Naast haar werkzaamheden voor Coachia werkt Nienke als urotherapeut, waarbij ze kinderen en ouders begeleidt via gedragstherapeutische principes.

Welke vorm van zorg Nienke ook biedt, ze staat graag naast degene die ze ondersteunt. Door te ontdekken wat het beste past in elke persoonlijke situatie helpt Nienke om samen tot een oplossing te komen. Elk mens is anders—in ervaring, behoefte, en benadering. Nienke’s doel is om daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten.

Q

Susanne Scherpenzeel

Susanne is een bevlogen sociotherapeut en ambulant begeleider met onvoorwaardelijk vertrouwen in degenen die zij begeleidt. Susanne biedt inzicht in gedrag en situaties en verheldert moeilijke zaken vanuit een verfrissend perspectief. Cliënten van Susanne hebben na een begeleidingstraject meer inzicht in hun situatie en weten welke stappen ze verder kunnen zetten.

Sinds 2019 is Susanne werkzaam bij Coachia. Daarvoor was ze jarenlang werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ze groepsgericht met kinderen werkte en daarnaast ook thuis en op school. Ze heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan rondom creatieve en cognitieve begaafdheid alsmede hooggevoeligheid. Susanne is gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren, en volwassenen bij wie de ontwikkeling niet soepel verloopt of volledig vastloopt. Samen met hen gaat zij graag op zoektocht naar manieren om verder in beweging te komen, het zelfvertrouwen op te bouwen, en met frisse inzichten een pad naar de toekomst te banen.

Q

Pauline van Schoonhoven

Pauline is geen begeleider van Coachia. Toch is haar organisatorische bijdrage al sinds het prille begin van Coachia onmisbaar voor de kwaliteit van de zorg. Vanuit haar bedrijf, Pauline Office Support, ondersteunt Pauline bij alle administratieve en backoffice taken—van boekhouding tot contacten met gemeenten.

Pauline is een superheld met computers en administratieve zaken. Waar de gemiddelde mens met de handen in het haar zit, lost zij het probleem zo even op. Een ingewikkeld gemeenteformulier van veertig pagina’s? Appeltje-eitje! Pauline is intelligent, snel, en scherp. Wat haar boven alles typeert is haar invoelende en empathische vermogen. Juist vanuit die kracht heeft ze zich gespecialiseerd in de zorgbranche.

Q

Melissa Slijkhuis

In 2019 ging Melissa als begeleider aan het werk voor Coachia. Daarvoor werkte zij al dertien jaar als specialistisch ondersteuner bij een organisatie voor moeilijk verstaanbaar gedrag en autisme. Door de jaren heen heeft zij zich verder verdiept en gespecialiseerd in autisme.

Melissa vindt het belangrijk om cliënten te laten zien dat een diagnose of beperking geen belemmering hoeft te zijn. Vol passie helpt ze de cliënt om juist de kracht hierin te ontdekken.

 

Q

Marieke van Veldhuizen

Marieke is een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Zij zet zich in om cliënten te ondersteunen die vastlopen of letterlijk een puinhoop in hun leven ervaren. Marieke ontdekt samen met de cliënt wat nodig is en hoe de eigen kracht van de cliënt daarbij aansluit. Ze brengt overzicht en structuur in het leven. Soms zelfs letterlijk door praktisch te begeleiden bij het opruimen, maar ook door het leren van vaardigheden om problemen in de toekomst te voorkomen.

Als ervaringsgerichte en creatieve hulpverlener helpt Marieke de cliënt om meer inzicht in zichzelf te krijgen en praktische veranderingen toe te passen. Als begeleider houdt zij van contacten van mens tot mens, vanuit gelijkwaardigheid. Daarbij typeren geduld, humor, respect, en professie haar karakter. Marieke ziet mensen graag de ruimte ontdekken om zichzelf te zijn en constructief verder te kunnen met hun leven.

Q

Maarten Vermeulen

Vol passie en met een stralende lach werkt Maarten als ambulant begeleider bij Coachia. Daarbij neemt hij zo’n twintig jaar ervaring als teamcoördinator in de zorg mee. Maarten heeft dan ook veel kennis op het gebied van samenwerken en coaching van teams, totale communicatie, autisme, depressie, en burn-out.

Zodra je Maarten ontmoet zul je kennis maken met zijn stralende lach. Echter is hij ook iemand die rust uitstraalt. Mensen voelen zich bij hem vaak snel vertrouwd.

Q