Over Coachia

Even voorstellen...

Cynthia Siegers


In 2014 is Coachia opgericht door Cynthia. In eerste instantie was zij de enige begeleider van Coachia. Omdat Coachia het belangrijk vindt de juiste begeleider voor de hulpvraag van een cliënt te vinden, schakelde ze al snel andere begeleiders in om via Coachia zorg te bieden. Inmiddels bestaat Coachia uit een sterk team van professionele begeleiders. Als coördinerend begeleider is Cynthia Siegers de eindverantwoordelijke voor de zorg.

Cynthia heeft ruim twintig jaar ervaring in (jeugd)hulpverlening, onderwijs, en psychiatrie en heeft een unieke kijk op mensen en begeleiding waardoor zij van onschatbare waarde is voor de cliënten en begeleiders van Coachia. Haar unieke aanpak met aandacht voor eigen inzicht, zorg vanuit de eigen kracht, en autonomie in het leven van de cliënt geeft visie aan Coachia en de zorg die zij biedt.

"Als kind was ik al gedreven om de wereld te verbeteren en anderen te helpen. In de jaren die volgden bleef ik mijn hart volgen en heb ik zowel in binnen- als buitenland mijn verlangen vorm gegeven. Inmiddels doe ik dit via Coachia en ben ik enorm trots op en blij met de mensen die voor Coachia werken.

'Worden wie je bent' is mijn levensmotto."Coachia werkt samen met een groot aantal professionele begeleiders. U wordt daardoor altijd ondersteund door een begeleider die bij u past. Begeleiders bij Coachia hebben relevante opleiding en werkervaring en staan voor kwalitatieve zorg die u helpt.

Cynthia Siegers
Sanne Knopperts
Margreet Tromp
Hanan Oali

Zico Zwart
Anneloes Pelt
Niels van de Kamp
Patty Dalhuisen

Susanne Scherpenzeel
Sander Meijer
Eva van de Heuvel

Dennis Reitsma
Marcel van Kleij
Melissa Slijkhuis
Maarten Vermeulen

Yolanda Roelofs