Diversiteit in Hulp is sinds 1 januari onderdeel van Coachia

Vacature

Ambulant begeleider Diversiteit in Hulp, meertalig

Ambulant begeleider Diversiteit in Hulp, meertalig

(in de regio Gooi & Vechtstreek, de Bilt e.o. en Amersfoort e.o.)

Je bent geïnteresseerd in een ander en wil graag helpen om het iemand steeds een beetje makkelijker te maken. Je vrienden en familie beschrijven je als bezige bij, empatisch en als een echte doorpakker. De titel ambulant begeleider staat je goed! Want met welke diagnose je ook te maken hebt: jij weet precies hoe je met iemand levelt en op welke manier je persoonlijke begeleiding inricht. Precies waar we bij Coachia achter staan!  

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die, naast Nederlands en Engels, het Arabisch, Turks, Farsi, Frans of een andere ‘vreemde’ taal beheersen.

Wat ga je doen?

Vanuit Coachia begeleid je migranten en vluchtelingen in hun eigen thuissituatie, binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Jeugdwet. Dit is dan wel een kader, maar jij begrijpt natuurlijk als geen ander dat je mensen niet in hokjes kunt plaatsen. Doordat je goed aanvoelt wat iemand nodig heeft, kun jij begeleiding op maat bieden voor mensen of kinderen/jongeren met een psychische kwetsbaarheid zoals b.v. PTSS, autisme, borderline, ADHD, depressie etc..

Benieuwd waar jij je nog meer mee bezig gaat houden?

 • Jij bent het vaste aanspreekpunt voor de cliënt en samen werken jullie aan zijn of haar persoonlijke plan en zorgt ervoor dat een cliënt zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan.
 • Je biedt jouw cliënten ondersteuning in het functioneren in de Nederlandse samenleving. Dit kan gericht zijn op werk, maar ook op het huishouden, de financiën, opvoeding, zingeving, het opbouwen van een netwerk of relaties en emotieregulatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het dossier van de cliënt. Hierin staan wekelijkse rapportages, begeleidingsplan, evaluaties etc.
 • Met jouw optimisme, doorzettingsvermogen en kalmte stimuleer je jouw cliënten om hun eigen kracht in te zien en verantwoordelijkheid in het leven te nemen.
 • Naast intensieve begeleiding van jouw verschillende cliënten duik je ook graag in het wereldwijde web op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de zorg. We staan altijd open voor nieuwe ideeën die de begeleiding vanuit Coachia nog beter gaat maken.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiasteling, iemand die sterk is in z’n eentje, maar die ook energie haalt uit samenwerken in een team. Je bent gek op sparren en nieuwe ideeën uitwisselen, maar een gezellige band met je collega’s vind je ook belangrijk!

 

 • Je hebt een passende HBO of MBO-4 diploma op zak, bijvoorbeeld als GGZ agoog, bijzondere doelgroepen, Social Work, SPH, Maatschappelijk Werk of Psychologie/Pedagogiek etc.
 • Je hebt een SKJ registratie of bent bereid deze te halen als je voornamelijk met jeugd wil werken.
 • Je verstaat als geen ander de kunst van het cultuursensitief werken en weet een brug te slaan tussen de cultuur van herkomst en de verwachtingen in de Nederlandse samenleving.
 • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende psychiatrische ziektebeelden, psychosociale problematiek en rehabilitatiemethodiek.
 • Je bent iemand die altijd het overzicht bewaart. Je coördineert het begeleidingsproces en hebt het in je om af en toe bepaalde taken aan collega’s toe te wijzen.
 • Je bent mensgericht en kan goed solistisch werken. Je bent een echte netwerker en vindt het ook gezellig om onderdeel van een team te zijn.
 • Je beheerst, naast de Nederlandse taal, de klassieke Arabische taal in woord en geschrift. Of een andere taal zoals Farsi, Oekraiens, Tigrina, of Turks.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto want je bent veel onderweg.

Direct solliciteren

CV & motivatie toevoegenGeen bestanden geselecteerdGeaccepteerde bestanden: pdf, doc, docx, docm, odf. Max. bestandsgrootte: 10 MB

Wat krijg je van ons?

Jouw harde werk bij Coachia wordt natuurlijk beloond!

Warm welkom

Een warm welkom en een fijne plek binnen ons hechte en gezellige team van ambulante begeleiders.

Flexibel & dynamisch

Een flexibele, dynamische baan voor nog overeen te komen uren in de week waar maatwerk, plezier en een open mindset voorop staan.

Mooi salaris

Een mooi salaris conform de CAO Sociaal Werk (waaronder eindejaarsuitkering 8,3%) op basis van je ervaring en diploma’s.

Ontwikkelingsbudget

Een jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsbudget om steeds weer verder te groeien!

Overige vergoedingen

Een fijne pensioenregeling, PAWW verzekering en Wia Hiaat verzekering en km vergoeding.

Werklaptop & -telefoon

 

Voordelen

Geïnteresseerd?

Zie jij het wel zitten om de nieuwste ambulant begeleider bij Coachia te worden? We zijn benieuwd naar je! Vul het formulier in of stuur jouw CV en motivatie op naar info@coachia.nl en vertel ons wie jij bent als ambulant begeleider én als persoon.

Direct solliciteren

CV & motivatie toevoegenGeen bestanden geselecteerdGeaccepteerde bestanden: pdf, doc, docx, docm, odf. Max. bestandsgrootte: 10 MB