Diversiteit in Hulp is sinds 1 januari onderdeel van Coachia

Vacature

Teamleider Ambulant (minimaal 24 uur)

Teamleider Ambulant

(minimaal 24 uur per week)

Je bent geïnteresseerd in een ander en zet graag iemand anders in zijn kracht. Je vrienden en familie beschrijven je als verbinder, empathisch, als een echte doorpakker en matchmaker. Je hebt duidelijk leidinggevende skills en mensen volgen je makkelijk. Daarnaast ben je gestructureerd en is het werken met lijstjes jou niet onbekend. Je staat erom bekend altijd een paar stappen vooruit te denken en neemt graag initiatief.

Wat ga je doen?

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een deel van de ambulante begeleiders en hun caseload.  Je bent eerste aanspreekpunt voor de gemeente. Nav dit contact kijk je of er een goede match te vinden is binnen het team van begeleiders voor de desbetreffende casus. Voor deze casus ben en blijf je eindverantwoordelijke. Je volgt de begeleider en casus en het dossier nauwgezet. Daarnaast ben je bezig met de werving en selectie van nieuwe begeleiders/stagiaires.

Tevens ben je bezig met beleidszaken en nieuwe ontwikkelingen binnen Coachia en ben je op de hoogte van werkgerelateerde overheidszaken. Ook denk je als teamleider mee en draag je verbeteringen en aanbevelingen aan binnen het management systeem

Benieuwd waar jij je nog meer mee bezig gaat houden?

  • Jij bent het vaste aanspreekpunt voor jouw team en de gemeenten.
  • Je bent oplossingsgericht en denkt graag buiten de box.
  • Je bent eindverantwoordelijke voor alle dossiers.
  • Met jouw enthousiasme en optimisme stimuleer jij begeleiders om hun caseload met nog meer passie en bevlogenheid te doen, maar je bent ook in staat om een kritische blik te werpen op begeleidingsprocessen en schroomt niet om dit ook te delen.
  • Naast intensieve begeleiding van jouw team, duik je ook graag in het wereldwijde web op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de zorg. We staan altijd open voor nieuwe ideeën die de begeleiding vanuit Coachia nog beter gaat maken.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiasteling, iemand die sterk is in z’n eentje, maar die ook energie haalt uit samenwerken in een team. Je bent gek op sparren en nieuwe ideeën uitwisselen, maar een gezellige band met je collega’s vind je ook belangrijk!

 

  • Je hebt een passend HBO diploma op zak binnen het sociaal domein.
  • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende psychiatrische ziektebeelden, psychosociale problematiek en rehabilitatiemethodiek. Ervaring in het ambulante vak is een grote pre!
  • Je bent iemand die altijd het overzicht bewaart. Je coördineert het begeleidingsproces, je bent gestructureerd en kan goed overweg met computers en computersystemen.
  • Je bent mensgericht en kan goed solistisch werken. Je bent een echte netwerker en vindt het gezellig om onderdeel van een team te zijn.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto want je bent regelmatig onderweg.

Direct solliciteren

CV & motivatie toevoegenGeen bestanden geselecteerdGeaccepteerde bestanden: pdf, doc, docx, docm, odf. Max. bestandsgrootte: 10 MB

Wat krijg je van ons?

Jouw harde werk bij Coachia wordt natuurlijk beloond!

Warm welkom

Een warm welkom en een fijne plek op kantoor in Hilversum binnen ons hechte en gezellige team.

Flexibel & dynamisch

Een flexibele, dynamische baan voor minimaal 24 uur in de week waar maatwerk, plezier en een open mindset voorop staan.

Mooi salaris

Een mooi salaris conform de CAO Sociaal Werk (waaronder eindejaarsuitkering 8,3%) op basis van je ervaring en diploma’s.

Ontwikkelingsbudget

Een jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsbudget om steeds weer verder te groeien!

Overige vergoedingen

Een fijne pensioenregeling, PAWW verzekering en Wia Hiaat verzekering, en km-vergoeding.

Werklaptop & -telefoon

 

Voordelen

Geïnteresseerd?

Zie jij het wel zitten om de nieuwe teamleider bij Coachia te worden? We zijn benieuwd naar je! Vul het formulier in of stuur jouw CV en motivatie op naar info@coachia.nl en vertel ons wie jij bent als professional én als persoon.

Direct solliciteren

CV & motivatie toevoegenGeen bestanden geselecteerdGeaccepteerde bestanden: pdf, doc, docx, docm, odf. Max. bestandsgrootte: 10 MB